Testdag een groot succes

Op 6 April is er een Joya testdag georganiseerd bij Hoevens Schoenen in Zaltbommel.

Er zijn verschillende geïnteresseerden geweest die de schoenen rustig hebben kunnen testen in de omgeving, hierdoor is niet alleen de uitleg beter geworden, maar ook de ervaring dat deze schoenen echt werken. De testers waren allemaal positief over de beleving en de schoenen en zijn met een eigen paar naar huis gegaan.

Elk seizoen wordt er wel een testdag georganiseerd. Productexpert Ramon den Uijl is op deze dag ook aanwezig om alle overige vragen te beantwoorden en extra uitleg te geven aan medewerkers en klanten. Zo blijven wij op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en kunnen klanten ook zelf vragen stellen over het product.

Mocht je interesse hebben in de schoenen dan kan je altijd langskomen in de winkel, of bestel meteen je favourite paar in de webshop.

 

“Hinkend de winkel in, dansend eruit.”

Regelmatig ontvangen wij van Joya klanten feedback over onze producten en de impact van het dragen van Joya schoenen op hun lichamelijke gezondheid.

Ook van Menno Fischer uit Lelystad ontvingen wij een korte maar enthousiaste e-mail. Wij hebben Menno gebeld voor een interview. Menno vertelde onder andere dat de Joya schoenen direct als slofjes zaten. Hij voelde zijn hielspoor niet meer en had veel minder last van zijn heupen tijdens het lopen. De Joya schoenen wikkelden zo soepel af dat hij hinkend de winkel inging, maar dansend er weer uit.

Met de feedback van Menno kunnen onze productontwikkelaars aan de slag om Joya schoenen nog verder te verbeteren.

Heeft u ook feedback over Joya schoenen? Deel het via http://joyashoes.swiss/nl/de-schoen/klantenfeedback/ Hier kunt u ook ervaringen van anderen lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.