De missie van Joya

Joya's missie

Als innovatief schoenenfabrikant moeten we als joya ons constant aanpassen aan een veranderende sociale omgeving, economie en maatschappij. Met onze ‘missie’ leggen we onze vastberadenheid en richting vast zodat we elke dag weer succesvol werken.

Joya's visie

We hebben een nieuw schoenensegment gecreerd. Een segment van een feel-good schoen, waar een goed gevoel het aller belangrijkste is; het plezier en de vreugde van bewegen moedigen we aan.

Wie is Joya?

We zijn een onafhankelijk, succesvol, jong en creatieve onderneming en willen dat ook in de toekomst blijven.

Wat wil Joya bereiken?

Op alle vlakke streven we naar de  hoogste kwaliteit. Om dit doel  te bereiken gebruiken we de beste grondstoffen en  vaklui. De hoog technologische  Joya schoenen worden bovendien ook constant onderworpen aan kwaliteitscontroles.

Joya het team

We bouwen verder op de vaardigheden, de motivatie, de zin voor verantwoordelijkheid en de verbintenis van onze medewerkers. Onze aanpak  is open en onze  communicatie is transparant. Onze samenwerking is gebasseerd op eerlijkheid en wederzijds respect. Deze normen leiden naar onevenaarbare resultaten van ons en onze medewerkers.

Joya's partners

We werken samen met bekwame en betrouwbare partners. Onze realatie met hen is gebasseerd op eerlijkheid en openheid.

Joya's sociale verantwoordelijkheid

Samen met onze partner willen we een betekenisvolle rol gaan spelen in de gemeenschap. We schenken een deel van onze winsten aan sociale projecten in minderbedeelde landen.

Achtergrond

De visie achter het product en de bedrijfsstrategie is ontwikkeld door twee bekende Zwitsers. Karl Müller, de zoon van de uitvinder van MBT en Claudio Minder, in Zwitserland een bekend TV presentator en media expert. Beide heren hebben een duidelijke missie: “Ons doel is de marktpositie te verbeteren van een product dat meerwaarde biedt in het comfort schoenensegment, gericht op het bieden van een sensationeel loopgevoel en dat gezondheidsvoordelen biedt voor het menselijk lichaam.’’