Voordelen van Joya

Joya schoenen maken iedere stap zeer comfortabel. De zool van Joya schoenen absorbeert de gevolgen van lopen en staan op een harde ondergrond optimaal, waardoor het dragen van de schoenen een voordelig effect kan hebben op je rug, voeten en gewrichten. Joya schoenen zorgen voor een hoog comfort tijdens het lopen. De lichaamseigen, natuurlijke manier van lopen en staan wordt gestimuleerd. Dat voelt je vanaf de eerste stap.

Voordelen en effecten

 • Comfortabel vanaf de eerste stap
 • Verlichtend voor knieën en gewrichten
 • Zacht en dempend tijdens het wandelen

Verzorging en gebruik

Joya schoenen zijn een hoogwaardig kwaliteitsproduct met onze toonaangevende, internationaal gepatenteerde zooltechnologie. Als u lang en zo optimaal mogelijk van uw Joya schoenen wilt genieten, raden wij u aan onderstaande aanwijzingen voor onderhoud en gebruik zorgvuldig door te lezen. Voor meer informatie over Joya schoenen kunt u terecht op www.joyashoes.com

Advies voor leer

Joya schoenen worden gemaakt met natuurlijk leer van bijzonder hoge kwaliteit, waarmee u met zorg dient om te gaan.  De gebruikte leersoorten zijn van nature gevoelig voor water en krassen. Behandel Joya schoenen met producten die geschikt zijn voor leer. Net zoals bij alle leersoorten kan de kleur vervagen door zonlicht en kan lichte kleurvariatie voor komen. In sommige modellen wor dt gebruik gemaakt van synthetisch leer.

Eigenschappen van de zool

De tussenzool van Joya schoenen is voorzien van een dunne beschermlaag. Deze elastische folie omhult de zachte tussenzool die zorgt voor het unieke actieve comfort van de Joya schoenen. Zorg ervoor dat u de beschermende folie niet beschadigt. De loopzool van de schoen is zeer slijtvast en gaat gemiddeld vier miljoen stappen mee. Dit komt overeen met ongeveer twee jaar draagtijd, maar is afhankelijk van factoren als gewicht van de gebruiker, ondergrond en onderhoud.

Advies voor gebruik

Joya schoenen activeren de bloedcirculatie en specifieke spiergroepen in het lichaam. Spieren, pezen en gewrichten worden anders gebruikt en belast waardoor lichaamshouding, looppatroon en coördinatie verbetert. Uw lichaam zal moeten wennen aan de effecten van het dragen van Joya schoenen waardoor u in het begin lichte lichamelijke klachten kunt ervaren, zoals spierpijn. Mocht u lichamelijk ongemak ervaren, bouwt u het dragen van Joya schoenen dan rustig en geleidelijk op door ze korte perioden te dragen en af te wisselen met conventioneel schoeisel. De meer derheid van onze klanten draagt na enkele weken Joya schoenen als comfortabele alledaagse schoen. Meer achtergr ondinformatie over de werking van Joya schoenen, waardevolle tips voor gebruik bij medische indicatie en gedetailleerde medische informatie kunt u terecht op www.joyashoes.com.

Onderhoudsinstructies

 • Vermijd contact met bijtende vloeistoffen (ontsmettingsmiddel, zuren, olie, bloed, enz.), zouten, vetten, eiwitten en andere bijtende stoffen.
 • Laat natte Joya schoenen langzaam en op kamertemperatuur drogen.
 • Zet ze niet op of dichtbij een warmtebron.
 • Bescherm Joya schoenen tegen beschadigingen door scherpe voorwerpen.
 • Snijd niet in de zool.
 • Reinig Joya schoenen met de hand, gebruik een zachte spons en lauw water, eventueel een beetje zeep. Reinig uw schoenen niet in de wasmachine.
 • Joya schoenen die erg vuil zijn, dienen zo snel mogelijk gereinigd te worden.
 • Zorg er bij het reinigen voor dat er geen water aan de onderzijde van de inlegzool terecht komt.