Wie zijn wij?

Joya-shop Hoevens wordt beheerd door Hoevens Schoenenspeciaalzaak.

Al ruim 50 jaar een begrip in Zaltbommel in kwaliteitsschoenen. Ooit begon Dhr Hoevens met zijn vrouw op de markt in Zaltbommel een schoenenspeciaalzaak. De zoektocht naar kwalitatief hoogwaardig schoeisel die perfect past is sindsdien nooit opgehouden. 25 jaar na de opening is de winkel over genomen door Dhr & Mevr. Vonk, die sindsdien ook door diverse verbouwingen en aanpassingen de winkel hebben gerund. Altijd opzoek naar nieuwe technieken en schoenen die vernieuwend zijn en beter voor de voet. De Joya is al een tijdje in beeld en wordt ook goed verkocht in de winkel, Echter is de schoen on-line niet goed te vinden, dus vandaar de aparte website/shop voor deze unieke schoenen. Dus kom langs voor advies en een juiste voetmeting want 1 op 1 kunnen we veel beter helpen en echt het juiste advies meegeven.

Is het een vervolgend paar, of zoek je toch het gemak van Internet dan kan je goed op deze site terecht. Met video’s, plaatjes en ondersteuning. Voor extra vragen kan je ook altijd het contactformulier invullen of even bellen.

Adres:

Hoevens Schoenen

Markt 8, 5301 AL

Zaltbommel

0418-512004

In de binnenstad betaalt u voor parkeren.

Parkeertarieven

De binnenstad kent 4 parkeerzones . Vrij parkeren kan op de grote parkeerterreinen aan de rand van de binnenstad. Deze parkeerplaatsen liggen op loopafstand van het centrum.

Kosten

Zone Kosten per uur
Zone 1 € 1,40
Zone 2 € 1,13
Zone 3 gratis en onbeperkt
Zone 4 € 1,50 voor 4 uur

Tijdstippen betaald parkeren

  • maandag tot en met vrijdag  van 09.00 uur tot 18.00 uur
  • zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur
  • er geldt geen uitzondering voor nationale feestdagen